سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار کبودراهنگ، در نشست فعالان اقتصادی با حضور دکتر ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، به ظرفیت‌های بالای شهرستان بهار و نیاز به تسهیلات بیشتر اشاره کرد و بر لزوم حمایت از این شهرستان برای تبدیل به قطب صنعتی و اقتصادی تأکید کرد.

شناسه خبر: 16434

 

فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار کبودراهنگ، در نشست فعالان اقتصادی با حضور دکتر ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، به ظرفیت‌های بالای شهرستان بهار و نیاز به تسهیلات بیشتر اشاره کرد و بر لزوم حمایت از این شهرستان برای تبدیل به قطب صنعتی و اقتصادی تأکید کرد.

 

  گزارش تصویری در لینک زیر

https://neshateshahr.ir/Press/ShowMediaGraphic/716

 

به گزارش نشاط شهر، نشست فعالین اقتصادی با حضور دکتر ابراهیم شیخ معاون عمومی وزارت صمت ، فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ , حسینی معاون برنامه ریزی و اقتصاد استاندار ، ابراهیم لشکری آزاد فرماندار شهرستان بهار ،دیکر مسئولین استانی و شهرستانی و فعالین اقتصادی در سالن اجتماعات شهدای خدمت فرمانداری برگزار شد

 

 

ظرفیت‌های شهرستان بهار و نیاز به تسهیلات بیشتر

 

فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ، در نشست فعالان اقتصادی با حضور دکتر ابراهیم شیخ، معاون عمومی وزارت صمت، به ظرفیت‌های بالای شهرستان بهار و نیاز به تسهیلات بیشتر اشاره کرد.

 

توسلی در این نشست گفت: خوشحالم که بار دیگر میزبان یکی از مسئولان رده‌بالای کشوری هستیم.

وی دکتر شیخ را یکی از مهم‌ترین معاونان وزارت صمت دانست و افزود: ایشان در تمامی حوزه‌ها از جمله صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی، نساجی و گیاهان دارویی تخصص دارند. با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان بهار، نظیر آب و هوا، نوع خاک و وجود شهرک‌های صنعتی، می‌توان به رشد اقتصادی این شهرستان کمک کرد.

 

 

او به وجود عالم ربانی، شیخ آیت‌الله بهاری، اشاره کرد و گفت: این عالم در حوزه اخلاق و عرفان زبانزد خاص و عام است و کنگره‌ای به افتخار ایشان در ماه‌های آینده برگزار خواهد شد. وجود ایشان در شهرستان بهار باعث خیر و برکت برای مردم شده است.

 

توسلی همچنین اظهار داشت: بنده اعتقاد دارم که مسئولانی که به شهرستان می‌آیند، حتی اگر گاهی فقط شنونده باشند، با ظرفیت‌ها آشنا می‌شوند و پیگیر می‌شوند. دیدار وزرا و نمایندگان با مقام معظم رهبری و گزارشی که برای ایشان خوانده شد، جزو دستاوردهای بزرگی است که به ارمغان آورده‌ایم.

 

وی همچنین افزود: ۲۰ تا ۵۰ درصد از سفرها به شناسایی مشکلات اقتصادی و رفاهی مردم و سپس حل آن‌ها اختصاص دارد. توسلی به دکتر شیخ تأکید کرد که شهرستان بهار ظرفیت‌های زیادی در مسائل مختلف دارد.

 

وی نشاسته الوند را به عنوان مهم‌ترین نشاسته گندم و سیب‌زمینی معرفی کرد و کارخانه ذوب ریزان را یکی از تولیدکنندگان مهم لوله‌های اتصالی آب و گاز دانست. توسلی همچنین به تولید کاغذ دیانا و تولیدکنندگان سرامیک در شهرستان اشاره کرد.

 

شهر لالجین، معروف به شهر سفال، یکی دیگر از ظرفیت‌های شهرستان است که در آن حدود ۷۰۰ نفر مشغول به کار هستند و چهار کوره به ارزش تقریبی ۳ میلیارد تومان فعالیت دارند. شرکت صبا نور نیز یکی از معادن با ارزش ۳ هزار میلیارد تومان سوددهی است و از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیب‌زمینی با تولید ۶۰۰ هزار تن به شمار می‌آید.

 

توسلی همچنین به شهر صالح‌آباد اشاره کرد و گفت:از نظر تریلی‌سازی، قطعات را خود تهیه می‌کنند و باید از همه لحاظ ساماندهی و تسهیلاتی در نظر گرفته شود. فقط در یکی از روستاها، ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر از کمپانی و تریلی استفاده می‌کنند. در محروم‌ترین شهر مهاجران ، تولیدکنندگان ترشیجات و شوریجات استان و کشور فعالیت دارند.

 

روستای لتگاه نیز در حوزه نساجی و تولید جوراب ظرفیت بالایی دارد و خانواده‌ها به صورت خانوادگی در این زمینه فعالیت می‌کنند. این موضوع به عنوان یک فرهنگ‌سازی مهم برای انسجام و یکپارچگی اجتماعی مطرح است.

 

توسلی به روستاهای دستجرد، ویان و کردآباد در تولید جوراب و مانتو و روستای زاغه به عنوان تولیدکننده لباس تیم فوتبال معروف اشاره کرد. وی همچنین در مورد پیشرفت‌های شهرستان در حوزه فرش و گلیم صحبت کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به نوع آب و هوا و خاک، می‌توان از ظرفیت‌های گیاهان دارویی نیز بهره‌برداری کرد.

 

وی در پایان گفت: به جای کشت فرا سیب‌زمینی، که یکی از محصولات پرآب است، به سمت کاشت محصولات دارویی از جمله گشنیز، رازیانه و سیاه‌دانه هدایت می‌شود.

توسلی همچنین تأکید کرد که به عنوان نماینده، بر نظارت دستگاه‌های اجرایی که در وظایف خود کوتاهی کنند، برخورد جدی خواهد کرد.

 

 

ساماندهی خوشه تریلی‌سازی و توسعه صنعتی در شهرستان بهار

 

محمدی، مدیرکل اداره صمت استان همدان، گفت: این جلسه با دو موضوع محوری برگزار می‌شود: اول، ساماندهی پراکندگی تریلی‌سازان و دوم، تعیین تکلیف واحدهای نیمه‌کاره که از اولویت‌های صنعتی شهرستان بهار به شمار می‌آید.

 

وی افزود: شهرستان بهار با توجه به ظرفیت‌های خاصی که در صنعت و کشاورزی، به ویژه در صنایع تبدیلی دارد، از استعدادهای قابل توجه و شرایط خاصی برخوردار است. نزدیکی به مرکز استان و راه‌های مواصلاتی اصلی، موقعیت ممتاز و فرصتی مناسب برای توسعه اقتصادی و صنعتی این منطقه فراهم کرده است.

 

اوبا اشاره به اهمیت ساماندهی فعالیت‌های صنعتی، تصریح کرد که انسجام و ساماندهی تریلی‌سازی، به عنوان یکی از مطالبات جدی فعالان اقتصادی و مردم منطقه، ضروری است. مدیرکل صمت استان، دلیل پراکندگی و عدم هماهنگی میان واحدهای تولیدی را نیازمند مطالعات و بررسی‌های کارشناسی دانست.

 

بر اساس این بررسی‌ها، امکان شکل‌گیری صنعتی یا شهرک تخصصی برای ایجاد هماهنگی و بهره‌مندی از مزایای جمعی وجود دارد.

 

مدیرکل صمت همچنین به دستورالعمل جدید در خصوص تعیین تکلیف واحدهای نیمه‌کاره و راکد اشاره کرد و اعلام کرد که این موضوع با همکاری دستگاه‌های مرتبط در حال بررسی است تا راهکارهای عملیاتی و مناسبی برای پیشبرد این پروژه‌ها ارائه شود.

 

محمدی در پایان تأکید کرد که با تدابیر استاندار و هماهنگی مدیران استانی و فعالان اقتصادی، زمینه رفع مشکلات تولید و توسعه پایدار صنعتی در شهرستان بهار فراهم شده و این منطقه می‌تواند به قطب مهم اقتصادی استان همدان تبدیل شود.

 

 

معاون برنامه‌ریزی استانداری: برگزاری نشست خبری برای بررسی دغدغه‌های فعالان اقتصاد

حسینی، معاونت برنامه‌ریزی و اقتصاد استانداری، گفت: از فرماندار پرتلاش درخواست دارم برای هفته آتی یک نشست خبری با فعالان اقتصادی برگزار کند تا به دغدغه‌های آن‌ها گوش دهیم. با توجه به اعتبارات ملی و استانی، من در بخش تسهیلات کمک خواهم کرد و اگر نیاز به اعتبارات ملی هم بود، در صورت صلاحدید، کمک‌رسانی خواهیم کرد.

وی همچنین اشاره کرد که اعتبارات ملی، استانی و تبصره ۱۸ با کمک استاندار همدان و نمایندگان مردم باید بین شهرستان‌ها و واحدهای صنعتی و تولیدی تقسیم شود.

 

 

معاون صنایع عمومی وزارت صمت: حمایت از صنایع شهرستان بهار برای تبدیل به قطب صنعتی و اقتصادی

 

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، گفت: با توجه به جنگ ۱۲ روزه و پس از آن، لازم دانستیم طرح‌های ضروری برای آراستگی کارگاه‌ها آماده شود.

 

شیخ افزود: وزارت صمت آماده صدور مجوز و حمایت از توسعه زیرساخت‌ها برای انجام فعالیت‌ها به شکل حرفه‌ای‌تر است.

معاون عمومی وزارت صمت در بازدید از چند واحد تولیدی در شهرستان به چالش‌های سه‌گانه صنایع غذایی، نساجی و تریلی‌سازان اشاره کرد و گفت که این صنایع با مشکلاتی مانند تأمین سرمایه در گردش و به‌روزرسانی مدرن تجهیزات مواجه هستند. برای رفع این مشکلات از ظرفیت‌های تبصره ۱۸ و تسهیلات طرح‌های پیشران استفاده خواهد شد تا تولید با کیفیت‌تر حفظ شود.

وی همچنین به نیاز واحدهای در حال توسعه به تکمیل ماشین‌آلات داخلی و تسهیلات مالی تأکید کرد و گفت که وزارتخانه به‌طور جدی پیگیر این موضوع است و مورد سوم ساماندهی کسب و کار های شامل تریلی‌سازان که در بخش شهر صالح آباد بازدید کردم و تامین برق پایدار نیز اشاره کرد

وی در پایان معتقد بود که مشارکت مردم و مسئولان باعث دلگرمی و امیدآفرینی می‌شود و ابراز امیدواری کرد که با پیگیری مداوم مسئولیت، شهرستان بهار به قطب صنعتی و اقتصادی استان تبدیل شود.

 

فرماندار شهرستان بهار: ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی شهرستان در حمایت از نظام و توسعه کشور

ابراهیم لشکری آزاد فرماندارشهرستان بهار گفت : از نماینده مردم بهار و کبودراهنگ تقدیروتشکر میکنم که همیشه پیگیر مشکلات مردم شهرستان بهاراست .

فرماندار بهار گفت :مردم شهرستان بهار باتوجه به جنگ ۱۲روزه ، شهدای مدافع حرم و شهدای جنگ تحمیلی در حمایت و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز پیشتاز می‌باشند که آمار و ارقام در تعداد شهدا و جانبازان و ایثارگران گویای این مطلب است که سومین روستای شهید پرور به‌لحاظ تعداد شهدای کشور را در شهرستان بهار به‌نام گنج‌تپه داریم.

وی همچنین گفت : ظرفیت‌های کامیون سازی و تریلرسازی در بخش صالح آباد برای اهالی این بخش ظرفیت بزرگی را در حمل و نقل کشور و توسعه و ساخت ضروریات دارد .

 

فرماندار شهرستان بهار شهر جهانی لالجین را ظرفیت بزرگی در سطح کشور و جهان در شهرستان بهار عنوان کرد و گفت: در شهر لالجین ۸۰۰ واحد تولیدی وجود دارد که کیفیت محصولات سفال لالجین در سطح جهان که ظرفیت بسیار خوبی را می‌تواند بیش از این برای شهرستان فراهم کند.

او در ادامه گفت :شهرستان بهار با داشتن ۶۸روستا که هرکدام از آن تولیدات محصولات کیفیتی مثلاً دستجرد در خیاطی ، لتگاه جوراب ،کیف ، کفش و ....پیشتاز است .
لشکری آزاد به ظرفیت تولید شوریجات و ترشیجات در مهاجران اشاره کرد و همچنین افزود باتوجه به شعار سال که مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای اشاره کردند ، سرمایه گذاری برای تولید که دراین راستا اقدامات خوب و بسزایی صورت میگیرد .
وی افزود: شهرستان بهار در حوزه کشاورزی و کشت سیب زمینی آوازه خاصی در سطح کشور دارد که ۵۸۹۸هزارهکتار سطح زیر کشت این محصول با میزان ۵ هزار تن تولید سیب زمینی در سال را دارا است.
فرماندار شهرستان بهار خاطرنشان کرد: برای تکمیل ظرفیت زنجیره غذایی در شهرستان بهار، تکمیل و ساخت واحدهای صنایع تبدیلی می‌تواند بسیار راهگشا باشد.

در ادامه از کارگاه ترشیجات و شوریجات محصولات خاکپور و کارخانه فرنچ فرایز بازدید بعمل آمد و هریک از سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند

 

 

آرزو میرزایی

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی