سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

بهروز الیاسی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت: در سالی که به نام « تولید ، دانش بنیان ، اشتغال زایی» نام گرفته، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مجری طرح خودکفایی کشور در کودهای کشاورزی با امضای تفاهم نامه با بیش از 130 شرکت دانش بنیان که بیش از 1100 محصول استاندارد تولید می کنند گام مهمی در خودکفایی کشور برداشته است.

شناسه خبر: 12553

 

به گزارش نشاط شهر به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، بهروز الیاسی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت: در سالی که به نام « تولید ، دانش بنیان ، اشتغال زایی» نام گرفته، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مجری طرح خودکفایی کشور در کودهای کشاورزی با امضای تفاهم نامه با بیش از 130 شرکت دانش بنیان که  بیش از 1100 محصول استاندارد تولید می کنند گام مهمی در خودکفایی کشور برداشته است. 

آقای الیاسی گفت در راستای همین طرح شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با برگزاری همایش آموزشی ، ترویجی و معرفی سبد کودی، با حضور 20 شرکت دانش بنیان تولیدکننده کودهای شیمیایی از سراسر کشور در تاریخ سوم خردادماه سالجاری در استان، تلاش کرد پل ارتباطی باشد بین تولید کننده و مصرف کننده که در آن تولیدکنندگان کودهای شیمیایی، با عرضه محصولات تولیدی خود به کشاورزان، باغداران و بهره برداران بخش کشاورزی، به افزایش دانش آنها در مصرف بهینه کودهای شیمیایی کمک نماید.

آقای الیاسی هدف از برگزاری این همایش را حمایت از تولیدات دانش بنیان عنوان کرد و گفت با حمایت از تولید اشتغال زایی نیز اتفاق خواهد افتاد و در تحقق شعار سال اقدام جدی رقم خواهد خورد و کشور در مسیر خودکفایی در کودهای کشاورزی قرار خواهد گرفت که امیدواریم بزودی این اتفاق بیفتد.

ایشان در پایان با شاره به اینکه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با تأمین صدردرصدی کودهای شیمیایی مورد نیاز استان و تأمین و توزیع سالانه حدود نود هزار تن انواع کودهای شیمیایی یارانه دار ازته، فسفاته و پتاسه، از طریق 80 کارگزار و عامل فروش، کود شیمیایی را در نزدیکترین مکان به کشاورز تحویل می نماید گفت هم اکنون بیش از هفده هزار تن انواع کودهای شیمیایی در انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان ذخیره شده است .    

 

انتهای پیام/ص


ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

سیاسی

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم