سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

وزیر اقتصاد درباره اعطای سهام به متولدین سال ۱۴۰۲ گفت: با سازمان برنامه و بودجه مذاکره می‌کنیم که این سهام برای متولدین ۱۴۰۲ هم داده شود.

شناسه خبر: 14007

 

به گزارش نشاط شهر، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در پاسخ به این سوال که با توجه به اعطای سهام به متولدین سال ۱۴۰۱ طبق قانون بودجه، آیا این سهام برای متولدین امسال و در بودجه سال آینده هم در نظر گرفته شده است؟، اظهار داشت: در بودجه سال ۱۴۰۲ هنوز نداریم ولی درخصوص متولدین سال گذشته، مشخصات حدود ۳۰۰ هزار نفر از مجموع ۵۰۰ هزار ثبت‌نام‌کننده مورد تأیید دستگاه اجرایی قرار گرفته است.

به گزارش تسنیم،  آخرین جزئیات و فرآیند به والدین این نوزادان اعلام خواهد شد و سازمان بورس تخصیص فرآیند سهام را انجام خواهد داد.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد: این موضوع دارای قانون دائمی بوده و در آن تصریح شده که این کار باید از نیمه‌ی سال ۱۴۰۰ آغاز شود اما برای سال ۱۴۰۰ تأمین اعتبار لازم صورت نگرفته بود، لذا این کار از سال ۱۴۰۱ شروع شد.

خاندوزی بیان کرد: حتی اگر در بودجه ۱۴۰۲ هم نباشد، با سازمان برنامه و بودجه مذاکره می‌کنیم که این سهام برای متولدین ۱۴۰۲ هم داده شود.

خاندوزی اردیبهشت‌ماه سال جاری در این‌باره گفته بود ماده ۱۱ قانون جوانی جمعیت، وزارت اقتصاد را مکلف کرده برای نوزادان تازه متولدشده سهامی را اختصاص دهد که این عدد برای متولدین سال ۱۴۰۱، یک‌ونیم میلیون تومان سهام به‌ازای هر فرد است.

این سهام تا ۲۳سالگی به‌نام خود نوزادان باقی می‌ماند و با تجمیع سود آن در واقع سرمایه ارزشمندی برای تشکیل زندگی یا اشتغال افراد ایجاد می‌کند که در ۲۴سالگی می‌توانند از آن استفاده کنند.

شیوه‌ی دریافت این سهام نیز از طریق مراجعه به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند اعلام شده بود و برای بخش جدید هم شیوه‌های آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

 

 

انتهای پیام/ص


ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

سیاسی

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم