سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور گفت: یک تعدادی از مدیران به دلیل ناکارآمدی و یک تعداد دیگر به دلیل عملکردشان با گفتمان دولت مغایرت داشت برکنار شدند که چیزی حدود ۹۰ نفر هستند.

شناسه خبر: 14278

 

به گزارش نشاط شهر به نقل از ایلنا، رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور گفت: یک تعدادی از مدیران به دلیل ناکارآمدی و یک تعداد دیگر به دلیل عملکردشان با گفتمان دولت مغایرت داشت برکنار شدند که چیزی حدود ۹۰ نفر هستند.

 

حسن درویشیان درباره این‌که آیا کار گشت ارشاد مدیران ادامه دارد و رئیس جمهور پیگیر این مسئله است، گفت: حتماً ادامه پیدا می‌کند یکی از مواردی که آقای رئیس جمهور از ابتدا تاکید داشتند و همواره مورد تاکید و تذکراتشان است، بحث ارزیابی مدیران دستگاه‌های اجرای است.

 

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور تاکید کرد: اگر مدیری کارآمدی لازم را نداشته باشد یا با گفتمان دولت که گفتمان پاکدستی، فساد ستیزی و مردمی بودن است، عملکردشان مغایرت داشته باشد حتماً نسبت به آنها تصمیم گرفته می‌شود و در خصوص موارد قابل توجهی هم این تصمیم گرفته شده است.

 

وی درباره این‌که تاکنون چه تعداد مدیر برکنار شده‌اند، بیان کرد: یک تعدادی ناشی از ناکارآمدی و یک تعدادی هم ممکن است همین ویژگی‌ها را نداشته باشند چه مربوط به دولت قبل بودند چه در این دولت منصوب شدند برکنار شده‌اند که چیزی حدود ۹۰ نفر بودند.

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

سیاسی

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم