سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

تاریخ انتشار: 1403/10/3 18:53:14

فرماندار شهرستان بهار تغییر میکند؟

در روزهای اخیر زمزمه تغییر فرماندار شهرستان بهار و معرفی فرماندار جدید در فضای مجازی شهرستان به گوش می‌رسد که همین موضوع سبب گمانه زنی‌های فراوان مردم در رابطه با فرماندار جدید شده است.

شناسه خبر: 15938

 

به گزارش نشاط شهر، در روزهای اخیر زمزمه تغییر فرماندار شهرستان بهار و معرفی فرماندار جدید در فضای مجازی شهرستان به گوش می‌رسد که همین موضوع سبب  گمانه زنی‌های فراوان مردم در رابطه با فرماندار جدید شده است.

 

این فضا باعث ایجاد تحلیل‌های سیاسی و معرفی افراد گوناگون و القای آن به عنوان گزینه‌ی جدید از سوی گروه ها و احزاب مردمی شده است. گرچه گاهاً این گونه موضوعات در حد شنیده و شایعه بوده، اما فضای مجازی شهرستان را داغ کرده است.

 

به دنبال همین گمانه زنی‌ها ،بسیاری از مخاطبان از طریق ارسال پیام و یا تماس تلفنی با پایگاه خبری نشاط شهر به دنبال کسب اطلاعات دقیق، رسمی و موثق از وضعیت تغییرات در فرمانداری شهرستان بهار شده‌اند.

 

پیگیری‌های نشاط شهر، جهت کسب اطلاعات در این زمینه از اشخاص و گروه‌های مطلع از وضعیت فرمانداری شهرستان بهار حاکی از آن است که در حال حاضر هیچ گزینه‌ای برای فرمانداری شهرستان بهار اعم از تغییر، بومی و غیر بومی بودن آن مشخص نیست.

 

تغییر و یا  انتصاب فرمانداران از اختیارات استانداری است؛ که در صورت هرگونه جابجایی و معرفی فرد جدید به عنوان فرماندار شهرستان بهار از طریق منابع موثق به سمع نظر مردم و مخاطبان خواهد رسید‌.

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

سیاسی

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم