سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

تاریخ انتشار: 1404/1/25 13:21:04
ادامه واکنش مثبت بازار به مذاکرات مسقط؛

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار، ۶ میلیون و ۸۶۰ هزار تومان/ سکه در کانال ۷۷ میلیون تومان معامله می‌شود

با ادامه روند نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز هم اکنون قیمت طلا به کانال ۶ میلیون تومان و سکه نیز به کانال ۷۰ میلیون تومان بازگشته است.

شناسه خبر: 16244

 

به گزارش نشاط شهر به نقل از تسنیم، با ادامه روند نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز هم اکنون قیمت طلا به کانال ۶ میلیون تومان و سکه نیز به کانال ۷۰ میلیون تومان بازگشته است.

 

در حالی که تب و تاب نوسانات ارزی و افزایش قیمت طلا و سکه در ماه‌های اخیر نگرانی‌های زیادی را در بین مردم و فعالان اقتصادی ایجاد کرده بود، خبر‌های رسیده از بازار امروز یکشنبه ۲۴ فروردین ماه حاکی از تداوم روند کاهشی قیمت‌ها در این بازار‌ها است.

 

بر اساس گزارش‌های میدانی خبرنگار تسنیم از سطح بازار، قیمت طلا، ارز و انواع سکه نسبت به روز‌های گذشته با کاهش قابل توجهی رو‌به‌رو شده است. فعالان بازار، اصلی‌ترین دلیل این کاهش قیمت‌ها را فروکش کردن انتظارات تورمی در جامعه می‌دانند.

 

یکی از صرافی‌ها با اشاره به کاهش تقاضا برای خرید ارز در روز‌های اخیر گفت: «به نظر می‌رسد با اقدامات بانک مرکزی و انتشار اخبار مثبت در خصوص مذاکرات بین‌المللی، مردم به آینده اقتصادی کشور امیدوارتر شده‌اند و تمایل کمتری به خرید ارز و طلا برای حفظ ارزش دارایی‌های خود دارند.»

 

همچنین، گزارش‌ها نشان می‌دهد که قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید نیز با کاهش قابل توجهی نسبت به روز‌های گذشته به زیر ۸۰ میلیون تومان رسیده و هم اکنون در کانال ۷۷ میلیون تومان معامله می‌شوداین در حالیست که قیمت سکه در روز‌های اخیر رکورد بالای ۱۰۰ میلیون تومان را هم زده بود.

 

قیمت طلا هم که در هفته‌های اخیر رکورد ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان را هم زده بود هم اکنون به کانال ۶ میلیون تومان بازگشته و با نرخ ۶ میلیون و ۸۶۰ هزار تومان معامله می‌شود.

 

قیمت دلار نیز که در روز‌های گذشته بالای ۱۰۰ هزار تومان بود هم اکنون به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشته است؛ دلار در بازار تهران هم اکنون ۸۸ هزار تومان فروخته می‌شود.

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم

سیاسی

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم