به گزارش نشاط شهر، نشست ادبی «کافه عمر» در دومین روز خرداد ۱۴۰۴، با حضور فرهیختگان و اهل ذوق در فضایی صمیمی، خلّاقانه و پُررمق برگزار شد. این محفل که بهمثابه آینهای از دغدغهمندی ادبی و فرهنگی است، بار دیگر نشان داد که فرهنگ زنده است، اگر دلبستگانش حضور داشته باشند.
در آغاز، سعید جلیلی هنرمند از کنشگران فرهنگی، با لحنی صمیمی از حضور پیوستهی اعضایی که موسسه را خانهی خود میدانند، سپاسگزاری نمود و بر تداوم این حلقهی فرهنگی تأکید کرد.
او نوشت:
«کافه عمر، گاهی شلوغ و گاهی خلوت است؛ اما در هر دو حال، ما خوشحالیم که جایی هست برای وا شدن دلها، تازه شدن نگاهها و جلا گرفتن روحها...»
موضوع محوری این جلسه، بررسی ویژگیهای غزل امروز و نقش سلیقهی مخاطب در سیر تطور و کیفیت سرایشهای معاصر بود؛ موضوعی که نیمهتمام ماند و قرار است در نشست آینده ادامه یابد.
خانم اصغری با داستانی پُرکشش، آغازگر بخش خوانش داستان بود و خانم شهلا شهبازی و آقایان: مصطفی قربانی، امید مرادی، مهدی طراوتی توانا و خانآبادی با غزلهایی دلنشین، طنین شعر را در جان حاضران انداختند.
تحلیلهای آقایان نشانی و رهنما نیز با دقت و بصیرت علمی همراه بود که بر بار علمی محفل افزود.
بهرغم کمبود زمان، از خانم کاظمی و آقایان نوری و قربانی که فرصت شعرخوانی نیافتند، پوزش به عمل آمد.
از خانم فتاحی نیز بابت ضبط و آرشیو تصویری جلسات، تقدیر بهجا آمد.
در پایان، دعوتی صمیمانه از جوانان خلاق و دغدغهمند برای همکاری در بخش گزارشنویسی، تصویربرداری و مدیریت رسانهای جلسات مطرح شد تا این حلقهی فرهنگی با قدرت بیشتر به حیات خود ادامه دهد.
سخن واپسین این بود:
در روزگار عسرت معنا، با کلمه زندگی کنیم؛ با غزل نفس بکشیم؛ و با حضور، چراغ این خانهی فرهنگ را روشن نگه داریم.
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.