به گزارش نشاط شهر به نقل از روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بهار، مراسم اختتامیه سومین دوسالانه ملی قصهگویی «نهال امید» با حضورمسئولین، علاقمندان و هنرمندان در شهرستان بهار برگزار شد. در این رویداد، ۳۳ اثر برتر از میان ۱۴۲ اثر ارسالشده به دبیرخانه جشنواره معرفی و از برگزیدگان استانی تقدیر بهعمل آمد.
مراسم اختتامیه مرحله استانی سومین دوسالانه ملی قصهگویی نهال امید که با حضور ابراهیم لشکری آزاد، فرماندار شهرستان بهار؛ سیدجواد معینی، سرپرست اداره کل کتابخانه استان همدان؛ سیدحسین حسینی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهار؛ سید علی حسینی، بخشدار مرکزی شهرستان بهار؛ معصومه فزونی، رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان بهار و با حضور اصحاب رسانه، علاقهمندان به حوزه هنر و کتاب در سالن آمفیتئاتر کتابخانه عمومی آیتالله بهاری شهرستان بهار برگزار شد.
لشکری آزاد، فرماندار شهرستان بهار با حضور دراین مراسم بیان داشتند: «قصهگویی هنری است که از دیرباز با ما همراه بوده است. قصهگویی همچون پل ارتباطی است که ما را با نسلهای گذشته و افسانهها و تاریخ گذشتهمان مرتبط میکند.»
وی ادامه داد: «امروز نسلهای جدید و قدیم ارتباط کمی با یکدیگر دارند و این فاصله گاهی بهوسیله تغییرات فرهنگی و اجتماعی به یک سیلاب تبدیل میشود که مانع از رسیدن صدای گذشتگان به ما میشود. قصهگویی این پل ارتباطی را حفظ میکند و به ما کمک میکند که هنوز بتوانیم با گذشته خود ارتباط برقرار کنیم.»
در ادامه این مراسم، سیدجواد معینی، سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان عنوان داشت: «این جشنواره قصهگویی نهال امید علاوه بر ترویج فرهنگ کتابخوانی و احیای هنرهای اصیل ایرانی، نقش بسزایی در کشف و معرفی استعدادهای برتر ادبی و هنری و ارتقای مهارتهای هنری کتابداران دارد. این رویداد میتواند در ارتقای خدمات متنوع کتابخانههای عمومی و افزایش ارتباطات فرهنگی مؤثر واقع شود.»
معینی در ادامه سخنان خود به اهمیت قصهگویی در دنیای امروز اشاره کرد و گفت: «باوجود پیشرفتهای چشمگیر در عصر ارتباطات و سرگرمیهای دیجیتال، قصهگویی همچنان یکی از جذابترین هنرها در سطح جامعه است و نقش بیبدیلی در انتقال مفاهیم به کودکان و نوجوانان دارد.»
وی ادامه داد: این جشنواره که از آبان ماه سال گذشته فراخوان آن اعلامشده بود، با ارسال بیش از ۱۴۲ اثر به دبیرخانه، امروز به مرحله استانی خود رسید. پس از ارزیابی اولیه آثار، ۳۳ اثر به مرحله رقابت استانی راه یافتند و در این مراسم، برگزیدگان استانی و راهیافتگان به مرحله کشوری معرفی میشوند.
سیدجواد معینی در پایان سخنان خود افزود: «امید است که برگزاری چنین برنامههایی در انتقال تجربیات بزرگان این حوزه به کودکان و نوجوانان و ارتقای مهارتهای آنها در قصهگویی و آشنایی عمومی با فرهنگهای مختلف مؤثر واقع شود.»
در پایان مراسم از میان ۳۳ اثر راهیافته به مرحله استانی، ۳ اثر برتر(آثار نسا بخشی، احمد عسگری و مانیا دهقانی) توسط هیئتداوران (زهرا رضوی، زیبا عبدی و سیدمهرداد کاووسی) به مرحله کشوری معرفی شدند.
برگزیدگان این جشنواره در بخشهای مختلف به شرح زیر معرفی شدند:
بخش نقالی:
نفر اول: مانیا دهقانی
نفر دوم: هدیه عبدی نژاد
نفر سوم: یسنا شهسواری
شایسته تقدیر: ترنم شفیعی
بخش دیجیتال:
نفر اول: سمیه مجیدی
نفر دوم: سیده لادن هادئی
نفر سوم: سارا صالحی
شایسته تقدیر: اکرم جلالی
بخش صحنهای (بالای ۱۸ سال):
نفر اول: نسا بخشی
نفر دوم: احمد عسگری
نفر سوم: بهزاد عسگری
شایسته تقدیر: هاجر بیگی و ستاره طاقتی احسن
بخش صحنهای (زیر ۱۸ سال):
نفر اول: هستی زارعی
انتهای پیام/ص
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.